Gremo še po tretjo zaporedno zmago!

V soboto, dne 18.4.2015, na ljubljanski stadion ŽAK, dom slovenskega reprezentančnega ragbija, prihaja izbrana vrsta Luksemburga. Že ob navedbi nasprotnika je povsem jasno, da Encijane čaka težka tekma, kljub temu pa domačini v dvoboj odhajajo kot favoriti. Kako drugače se na domačem terenu, sploh po dveh zaporednih zmagah, pač ne bi spodobilo. Po odhodu urugvajskega stratega Emmanuela Meyerja, je taktirko prevzel Novozelandec Andrew Fenton, ki bo v igro slovenske izbrane vrste kakopak vnesel mnogo dinamike, ki je tako značilna za rugby, ki se igra v svetovnem domu tega športa, pa četudi so slednjega izumili na Otoku.

Slovenska reprezentanca, znotraj tekmovanja European Nations Cup (Evropski pokal narodov) odkrito naskakuje prvo mesto v skupini 2C, tekma proti Luksemburgu pa predstavlja odlično priložnost, da se naši fantje od najmočnejše ekipe v skupini oddaljijo na nekaj točk prednosti in si tako olajšajo pot do morebitnega napredovanja v višjo skupino.

Pridite na tekmo in podprite Rugby reprezentanco Slovenije – naj bo ŽAK ponovno poln, zmaga pa naj, prav tako kot proti Bolgarom in Srbom, ostane doma!
Cene vstopnic: 5 eur v predprodaji / 7 eur na dan dogodka.

Vstopnice dostopne na vseh Petrolovih in OMW bencinskih servisih ter na prodajnih mestih mojekarte.si oziroma na spletnem naslovu: http://www.mojekarte.si/si/slovenija-luksemburg/vstopnice-98763.html

Pričetek tekme ob 15. uri.

Leave a Reply